Fehérjenapra készítettem ezt a kaját.
A csirkemellet csíkokra vágtam, és készítettem neki egy kis pácot. Ehhez házi tejszínt használtam, de most nem mutatom meg a szénakaszálógépet, ami a tehénkének vágta a szénát, ami megette, att sok tejet, és én tejszínt szedtem le róla.
A páchoz mustárt, kevés olíva olajat, sót borsot, friss kakukkfüvet és petrezselyemzöldet használtam. Ment a hűtőbe, majd három óra múlva elkészítettem:
Olajat hevítettem a wokban, beleöntöttem a csirkemellet, megszórtam alaposan curryvel és kevés csilivel, és pár perc alatt megsütöttem.
Tálra vele...
A wokban igen kevés olajon megpirítottam külön-külön a csíkokra vágott sárgarépát, a káposztát, és a kelkáposztaleveleket. A cékla maradt nyersen és a csípős paprikát se sütöttem.
Össze kellett kevernem, és kész is volt az ebédem...
Utolsó kommentek